Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı Next Level Kat: 4 Çankaya/ANKARA
trende

Ankara Led Ekran Satış, Led Ekran Satış, Dev Ekran, Led Ekran

Ankara Led Ekran Satış, Led Ekran Satış, Dev Ekran, Led Ekran

Ankara Led Ekran Satış, Led Ekran Satış, Dev Ekran, Led Ekran

Ankara Led Ekran Satış, Led Ekran Satış

Projeleriniz için led ekran satın almak istiyorsanız buraya tıklayarak Türkiye’nin en büyük led ekran tedarikçisinden istediğiniz led ekran modelini satın alabilirsiniz. Satışını yaptığımız yerli ve ithal bütün led ekran modelleri ürünler 2 yıl firma garantilidir. projeleriniz için uygun malzeme seçimini birlikte yapıyoruz. Kurulacak mekana, izlenecek mesafeye, gösterilecek görseller v.s. kullanım amacınıza hitap edecek doğru malzemeyi bulmanıza yardımcı oluyoruz. Uygulanmasını istediğiniz mekana göre led ekran seçimi yapmak önemlidir. Çünkü kurulan led ekranın tekrar değiştirilmesi sizin açınızdan hem zaman hem para kaybıdır. Bu sebeple doğru malzemeyi kurmak çok önemlidir. Biz ihtiyacınıza yönelik ithal ve yerli üretim led ekran modellerini sizlere sunuyor ve anlaşılması durumunda montajı yapılarak 2 yıl firma garantisinde tutuyoruz.

Ankara Led Ekran Satış, Led Ekran Satış, Dev Ekran, Led Ekran

Led Ekran Satış Sonrası, Garanti Dışında Destek Veriyor musunuz?

Arıza durumunda garanti dışında yazılımsal olarak oluşabilecek bütün arıza durumunda 7/24 anında uzak masaüstü bağlantısı ile sorunlarınızı gideriyoruz. Eğer uzak masaüstü bağlantısı ile çözülmeyecek bir sıkıntı ise ilk iş gününde sorununuza çözüm oluyoruz.

Bütün projelerinize özel transparan led ekran, oval led ekran (curve), iç mekan led ekran (indoor), dış mekan led ekran (outdoor) çözümleri sunuyoruz. Led ekran üzerinden bilgisayar video oynatıcısının desteklediği bütün görüntüleri oynatabilirsiniz. Video format ile ilgili herhangi bir sınırlama yoktur. Video ve görüntü oynatabileceğiniz bazı formatlar ” .avi, .mp4, .mov, .png, .jpg” gibi … Kurulan led ekrana kamera görüntüsü, bilgisayar görüntüsü, uydu alıcısı gibi dijital çıkış veren bütün cihazları bağlayarak bir bilgisayar monitörüne ya da bir televizyona ne görüntü veriyorsanız o görüntüyü vermek mümkün.

İthal ya da yerli üretim olarak projelerinize sunduğumuz bütün led ekran modelleri 2 yıl firma garantilidir. Garanti sonrası oluşabilecek arıza durumunda yine yedek parça tedariği sağlayarak teknik servis hizmeti almanız mümkün. Sizde eğer projeleriniz için uygun led ekran modelini uygun fiyata arıyorsanız buraya tıklayarak web sitemizi ziyaret edebilir ve iletişim adresinden bizimle iletişime geçin. Projenize özel doğru led ekran modelleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ankara Led Ekran Satış, Led Ekran Satış, Dev Ekran, Led Ekran

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: