Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı Next Level Kat: 4 Çankaya/ANKARA
trende

Ankara Led Ekran

Ankara Led Ekran

Ankara led ekran olarak sizlere iç ve dış mekan etkinlikleriniz için profesyonel çözümler sunuyoruz. Firmamız bünyesinde bulunan iç ve dış mekan led ekran ürünlerimiz ile etkinlik içeriğinize özel çözümler sunuyoruz. İster iç mekan ister dış mekan etkinliğiniz için yerden, podyum üzeri, vinç ya da truss üzerine led ekran kiralama hizmeti vermekteyiz.

İç Mekan Led Ekran Uygulamaları

İç mekan da yapılacak etkinlikleriniz için indoor led ekran kiralama hizmeti veriyoruz. Yüksek çözünürlükte led ekran kiralama hizmeti indoor led ekran ürünleri ile karşılanmaktadır. İç mekan etkinlikleriniz için indoor led ekran kiralama yani iç mekan led ekran kiralama ürünlerimiz;

  • 1mm led ekran kiralama,
  • 2mm led ekran kiralama,
  • 3mm led ekran kiralama,
  • 5mm black led ekran kiralama,

gibi iç mekan etkinlikleriniz için led ekran kiralama hizmeti veriyoruz. Peki 1mm led ekran, 2mm led ekran gibi belirtilen kıstaslar nedir?

1mm led ekran ifadesindeki mili metre cinsinden piksel yakınlığını söylemektedir. Piksel aralığı birbirine ne kadar yakın olur ise görüntü kalitesi o kadar iyi olur. Bu sebeple iç mekan etkinliklerde özellikle sahne ile ekran arası yakın olduğu durumlarda düşük piksel aralıklı ekranlar tercih edilmektedir.

Tabi burada dikkat edilmesi gereken nokta seyirci ile ekranın arasındaki mesafe. Mesafe ne kadar uzak ise ekranın o oranda büyümesi de gerekmektedir. Yani daha büyük ekran daha yüksek piksel aralıklı led ekran kullandığınızda da çözünürlük insan gözü ile kalitesiz olarak görünmeyecektir.

Ankara Led Ekran; Dış Mekan Led Ekran Uygulama

Dış mekan da yapılacak etkinlikleriniz için sizlere outdoor led ekran kiralama hizmeti veriyoruz. Dış mekan da yapılacak etkinlikler için kullanılan led ekran kiralama ürünleri dış mekan da oluşabilecek olaylara karşı direnç göstermektedir. Yağmur, kar, güneş, sıcak ve toz gibi durumlarda dış mekan led ekran kiralama ürünleri sorunsuz çalışmaktadır.

Firmamız iç ve dış mekan etkinlikleriniz için sizlere uygun led ekran ürünleri ile kiralama hizmeti vermektedir. Etkinliğiniz için yalnızca Ankara led ekran kirala olarak değil tüm Türkiye’ye aracısız olarak hizmet vermekteyiz. Organizasyonlarınız için ses sahne kiralama hizmeti içinde yine bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: