Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı Next Level Kat: 4 Çankaya/ANKARA
trende

Led Ekran Kirala

Led Ekran Kirala

Led ekran kirala hizmeti ile organizasyon ve projeleriniz için anahtar teslim hizmet sunuyoruz. Firmamız bünyesinde bulunan iç ve dış mekan led ekran ürünleri ile hedef kitlenize sunumlar yapabilirsiniz. Aynı zamanda kiralama hizmeti neleri kapsar ? Led ekran kiralama hizmeti alırken nelere dikkat etmeliyim ? gibi soruların cevaplarını bu içerikte bulabilirsiniz.

Led Ekran Kirala Hizmeti Nedir ?

Led ekran kiralama hizmeti aldığınız zaman; Profesyonel ve deneyimli ekibimiz ile organizasyon öncesinden sonrasına kadar kesintisiz hizmet almış olursunuz. Aynı zamanda kurulacak led ekran ürününün alt yapısı, yazılımsal ayarlamaları ve video convert işlemlerini tamamlayarak organizasyonunuz için hazır hale getiriyoruz.

Bununla birlikte hizmet süresince oluşabilecek arıza ve hata durumuna kadar karşı kurulan tüm sistemler yedekli olarak etkinlik alanına getirilir. Bu sayede etkinliğin aksama durumunu ekibimiz kontrol altına alıyor.

Led Ekran Modelleri

İç ve dış mekan organizasyonlarınız için farklı ürünler ile led ekran kirala hizmeti veriyoruz. Ankara led ekran olarak her türlü organizasyon ve projenize özel çözümler sunuyoruz. bununla birlikte firmamız yalnızca Ankara led ekran kirala olarak değil tüm Türkiye’ye aracısız olarak led ekran satış ve kiralama hizmeti vermektedir.

Aynı zamanda malzeme parkımız da bulunan iç mekan led ekran ürünleri yüksek çözünürlüklü led ekran ürünleridir. İç mekan da kullanılan led ekran ürünleri; Dış mekan led ekran ürünlerine göre çözünürlükleri daha yüksek ve yineleme hızı daha yüksektir. Bununla birlikte dış mekan led ekran ürünlerini; İç mekan led ekran ürünlerinden ayıran en büyük özellik ise dış mekan led ekran ürünlerinin yağmur, kar ve toza karşı dayanıklı olmasıdır. Bununla birlikte dış mekan led ekran ürünleri; Yüksek ışık gücüne sahip olduğu için güneş ışığı altında daha net görüntü sağlamaktadır.

Bununla birlikte firmamız aynı zaman da led ekran satış hizmeti de vermektedir. Yetkili satıcısı olduğumuz led ekran ürünlerini projeleriniz için anahtar teslim ve garantili olarak uyguluyoruz. Bütün bunlar ve daha fazlası için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Son olarak firmamız projeleriniz için; Keşif aşamasından uygulama aşamasına profesyonel ve deneyimli ekibimiz ile 7/24 hizmet vermekteyiz. Bütün bunlar ve daha fazlası için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: