Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı Next Level Kat: 4 Çankaya/ANKARA
trende

Led Ekran Kiralama

Led Ekran Kiralama

led ekran, ankara led ekran, led ekran kirala

Led Ekran Kiralama

led ekran, ankara led ekran, led ekran kirala etkinlikleriniz için, etkinlik içeriğine uygun led ekran kiralama hizmeti vermektedir. Led ekran kiralama hizmeti için alternatifli çözümler ile uygun fiyata her ebatta led ekran kiralama hizmeti için yapmanız gereken tek şey buraya tıklayarak bizimle iletişime geçmek. Sizde rekabetçi fiyatlarımız ile kaliteden ödün vermeden faydalanabilirsiniz. Aracı bulunmadan direkt firmadan led ekran kiralama için doğru yerdesiniz. Malzeme parkımızda bulunan ;

  • 3mm  iç mekan led ekran (indoor)
  • 5mm iç mekan led ekran (indoor)
  • 5mm dış mekan led ekran (outdoor)
  • 5mm iç-dış mekan (indoor-outdoor)

Led ekran ürünlerimiz ile her ebatta ve her çözünürlükte led ekran kiralama hizmeti vermekteyiz. Ankara led ekran kiralama olarak  tüm Türkiye ye uygun fiyat politikası ile kiralama hizmeti vermekteyiz. Led ekran kiralama hizmeti için yapmanız gereken tek şey iletişime geçmek. Ne kadar ebatta led ekran kiralama hizmetine ihtiyacınız olduğunu bilmiyorsanız iletişim sayfasından bize ulaşarak keşif çalışması yaptırarak, uygun ürün ve ebatı birlikte belirleyebiliriz. Etkinlik içeriğine özel belirlenen led ekran modelini uyguluyoruz.

Uyguladığımız led ekran modelleri kurulacak ebata göre uhd ya da hd görüntü kalitesi almak mümkün. Led ekran kiralama hizmeti aldığınızda etkinlik içeriğine göre sunum, gösteri, show amaçlı kullanımlar profesyonel ekibimiz tarafından sağlanmaktadır. Led ekran üzerinden her formatda (.avi, .mp4, .mov, .jpg, .png) tarzı standart bütün görüntüler yayınlanabilir.  Farklı formatlar için ise gerekli codec ana bilgisayara yüklemesi yapıldıktan sonra sorunsuz bir şekilde yayını yapılmaktadır.

Led Ekran Kiralama;

ile ilgili sıkça sorulan sorulardan olan “dışarıda yağmur yağarsa bozulur mu” sorusunun cevabını da buradan vermek istiyoruz. Dış mekan (outdoor) led ekran kiralama hizmeti içerisinde kurulacak olan modelleri su, kar, toz gibi durumlara dayanıklıdır.

Ankara led ekran kiralama ve led ekran kiralama hizmeti hangi etkinlikler için geçerlidir;

Okul etkinliği için led ekran kiralama, konserler için led ekran kiralama, kongre led ekran kiralama, fuar led ekran kiralama gibi uygun fiyat led ekran kiralama hizmetini aracısız olarak bizden alabilirsiniz. 

Yüksek çözünürlükte ve her ebatta ihtiyaçlarınız için profesyonel led ekran kiralama hizmetini sizlere sunuyoruz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: