Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı Next Level Kat: 4 Çankaya/ANKARA
trende

Led Ekran Satış

Led Ekran Satış

Led Ekran Satış

Proled, led ekran satış, led ekran, dev ekran, 3d twister led ProLed Teknoloji ekibi olarak işletmeniz ve kurumlara özel led ekran satış hizmeti vermekteyiz. Sizlere sunacağımız profesyonel led ekran satış, led ekran kiralama ve 3d twister led hizmet/ürünler ile dikkat çekici sonuçlar elde edebilirsiniz. İhtiyacınız ve kullanım amacınıza özel led ürünleri sunuyoruz. İşletmeniz için led ekran satış hizmeti almak istiyorsanız satış ve uygulama işlemleri ile ilgili aşağıda paylaşılmıştır;

proled, led ekran satış, led ekran, dev ekran, 3d twister led

1. Uygun led ekran modeli belirleme

Uygulama yapılacak mekan keşifi sonrasında, kullanım amacınıza uygun alternatifli led ekran modelleri tarafınıza sunulur.  Alternatif led ekran modelleri içerisinde fiyat/performans oranı olarak kıyaslamalar tarafınıza bu konuda bilgilendirmeler yapılır. Model belirlenmesinin ardından uygulanacak mekana 3D ortamda projelendirilir ve tarafınıza uygulanmış gibi gerçeğe en yakın görüntüde sunulur.

proled, led ekran satış, led ekran, dev ekran, 3d twister led

2. Led ekran satış ve uygulama süreci

Seçtiğiniz led ekran modeli ve ebata göre üretim tarihi belirlenir. Belirlenen tarih için totem-ekstra montaj ürünleri gerekmiyor ise ürün üretiminin tamamlandığı gün kurulum sağlanır.

İşletmeniz ve kurumunuz için led ekran satış hizmeti bu kadar basit. Dünya led ekran piyasasında önde gelen markaların ve yerli üretim uygun fiyat led ekran modelleri ile alternatifler sunarak uygun gördüğünüz modeli uyguluyoruz. Led ekran kurulum aşamasından sonra standart bir bilgisayar kullanıcısı led ekran ürününü rahatlıkla kullanabilir. Ayrıca led ekran kullanım konusunda sizlere sunacağımız ekstra yazılımlar sayesinde dilerseniz Dünyanın her yerinden led ekran kullanımını gerçekleştirebilirsiniz.

Uzaktan bağlantı led ekran nasıl oluyor?

Led ekran ürününün kullanımında kurulan ana bilgisayara kurulacak ekstra yazılımlar sayesinde led ekran ürününüzü uzaktan kontrol edebilirsiniz. Görüntü durdurma oynatma/ renk ayarı/ parlaklık açma kısma/ görüntü değiştirme gibi temel bütün fonksiyonları rahatlıkla sağlayabilirsiniz.

ProLed Teknoloji olarak Dünya üzerinde kurumlar ve işletmeler tarafından kullanılan son teknoloji ürünleri sizlere sunuyoruz. Uyguladığımız bütün ürünler 2 yıl firma garantili ve ürün modeline göre 3 yıl parça temin garantilidir. Siz de işletmeniz ya da firmanız için led ekran satış hizmeti almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. ProLed Teknoloji olarak led ürünleri ile ilgili ihtiyaçlarınız için çözüm odaklı profesyonel çözümler üretiyor ve uyguluyoruz.

proled, led ekran satış, led ekran, dev ekran, 3d twister led

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: