Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı Next Level Kat: 4 Çankaya/ANKARA
trende

Led Ekran

Led Ekran

Led ekran günümüzde her türlü projede ve etkinlik de karşımıza çıkan ürünlerdir. Bu ürünler sayesinde kitlenize dev ekranlar da sunumlar yapabilir ve hafızalarda kalıcı yer edinebilirsiniz. Genellikle görüntü sektörü dışında hizmet alanlar tarafından “dev ekran” ya da “büyük ekran” tabiri ile nitelendirilen ürün modüllerden oluşan ekranlardır. Hizmet alanlar tarafından “dev ekran kiralama” hizmeti de bu hizmeti kapsamaktadır.

Modüllerin birleşmesi ile istenilen her ebat da kurulabilen bu ekranlar, yüksek çözünürlüğe ve metrajlara sahiptir. İç mekan ve dış mekan etkinlikler için farklı ürün gruplarından led ekran kiralama hizmeti alabilirsiniz. Fakat dikkat etmeniz gereken önemli bir konu var. İç mekan ve dış mekan ekran ürünleri farklıdır.

led ekran

Led Ekran Çeşitleri Nelerdir ?

İç mekan ürünleri, dış mekan ürünleri ve hem iç hem dış mekan da kullanımı uygun olan led ekran ürünleri vardır.

İndoor ürünleri yani iç mekan ürünler kapalı mekanda yapılacak organizasyon ve projeler için uygun ürünlerdir. İç mekan ürününü dış mekan ekran ürününden ayıran en büyük özelliği ;

Yüksek yineleme hızı ve yüksek çözünürlüklü olmasıdır.

Dış mekan ürünlerini iç mekan ürünlerinden ayıran en büyük özellikleri ise;

Hava koşullarına dayanıklı ve yüksek ışık gücüne sahip olmasıdır. Yani Dış mekan ekran ürününü yağmur, kar ve güneş ışığı altında sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

Birde hem iç hem dış mekan da kullanılabilen ekran modelleri vardır. Bu ürünler ise;

Gerekli cihaz alt yapısı ile dış hava koşullarına sahip ve iç mekan ürünlerde olduğu gibi yüksek çözünürlüğe sahip ürünlerdir.

Bu sebeple organizasyonunuz ya da projeniz için hangi ürüne ihtiyacınız var ise o ürünü kiralamanız daha mantıklı olacaktır. Aynı zaman da firmamız ankara led ekran kiralama ile birlikte ankara ses sistemi kiralama konusunda da hizmet vermektedir. Profesyonel ve deneyimli ekibimiz proje/etkinliğinizin en başından sonuna kadar size hizmet vermektedir. Hizmet süresince sizlere 7/24 hizmet veriyoruz.

Bununla birlikte firmamız led ekran satış konusunda da aracısız olarak sizlere hizmet vermektedir. Projeler için keşif yapıyor ve kullanılacak uygun ürünler konusunda çözümler sunar.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: