Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı Next Level Kat: 4 Çankaya/ANKARA
trende

Ses Işık Kiralama

Ses Işık Kiralama

Ses ışık kiralama hizmeti organizasyonun en önemli parçasıdır. Organizasyon şirketlerinde kullanılan sayısız ekipman mevcuttur. Her bir detay, her bir ekipman organizasyonun farklı parçalarında kullanılmak üzere üretilmiştir. Ekipmanlar o kadar çeşitlidir ki; her işin, etkinliğin, süslemenin, hazırlıkların farklı materyalleri vardır. Kimi zaman bir ekipman eksikliği tüm organizasyonu durma noktasına getirir.

Örneğin; açılış organizasyonunda hizmet sözleşmesine eklenen bir ses sisteminin olmayışı ya da arızalanması açılış organizasyonunun iptaline dahi yol açabilir. Bu nedenle firmalar; tüm ekipmanlarının periyodik bakımını ihmal etmemelidir. Organizasyon denildiğinde akla birçok koordinasyonlu iş gelir. Bunun sebebi hizmet kollarının muazzam bir yelpazeye sahip olmasıdır. Ayrıca İstanbul da yapacağınız etkinlikleriniz için İstanbul led ekran kiralama konusunda sizlere aracısız hizmet sunuyoruz. Aynı zaman da yine Ankara led ekran kiralama konusunda yine bizlerden destek alabilirsiniz.

Ses Sistemleri

Ses sistemleri kule kolonlar, farklı büyüklükte bulunan kolonlar ve amfi sisteminden oluşur.

Bunlar;

  • Kablolu ve kablosuz bluetooth özellikli kolonlar
  • Dijital ve analog ses mikseri
  • Ses işlemcileri ve gelişmiş teknolojik yapısı ile birçok ses sistemi mevcuttur.
  • Konser kule kolon sistemleri
  • 38’lik kolonlar
  • Ayaklı kolonlar
  • Hoparlör
  • Megafon
  • Telsiz mikrofon sistemleri
  • Simultane sistemleri

Ses sistemleri kullanım hizmetine ve içeriğine göre değişken yapıdadır. Ses sistemleri; açılış organizasyonları, lansman, konser organizasyonu, kongre, seminer, fuarcılık, düğün organizasyonu, belediye şenlikleri gibi birden fazla organizasyon hizmetinde kullanılmaktadır. Organizasyon şirketleri tarafından ulaşabileceğiniz ses sistemlerini hizmet olarak alabilirsiniz ya da görüntü ve ses sistemleri kiralama yapan firmalardan temin edebilirsiniz.

Ses Sistemi Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ses ışık sistemi kiralama; kullanılacak alanın büyüklüğüne, yapılacak organizasyonun katılım sayısına, ses ışık kirala ile kullanılacak enstrüman gibi hizmetlere dikkat etmeniz gerekmektedir. Amfi çıkışları bu hizmetlere yeterli gelmeyebilir. Ses sistemlerinin kullanılacak alana profesyonel anlamda konumlandırılması sağlıklı bir ses alınmasını sağlar. Organizasyonda kesinti yaşayan bir ses sistemi sadece kulak tırmalar. Profesyonel destek ile ses sistemleri kiralama konusunda organizasyon sektöründe hizmet veren firmalardan yardım almalısınız.

Işık Sistemi Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Doğru ışık bir görseli çok daha farklı boyuta taşıyabilir. Güzel olan şeyi ise yanlış ışık seçimi ile mahvedebilirsiniz. Görüntü sistemleri arasında önemli bir parça olan ışık sistemleri konumlandırılması, organizasyon hizmetinin verileceği alana uygun yapılması gerekmektedir. Birden fazla noktaya kurulacak ışık sistemi ile sahne üzerinde kullanılacak ışık sisteminin konumlandırılma biçimi farklıdır.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: