Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı Next Level Kat: 4 Çankaya/ANKARA
trende

Etkinlik Tasarım

Etkinlik Tasarım

Proetkinlik, ankara led ekran, ankara ses sahne, etkinlik ajansı kimdir bu yazımız da anahtar teslim uygulamaları ile ProEtkinlik firmasını tanıtacağız.

ProEtkinlik Kimdir, Neler Yapar ?

ProEtkinlik firması ses, sahne, ışık ve led ekran kiralama hizmeti yanı sıra etkinlikleriniz için gerekli olan sahne tasarımı, basılı materyal tasarım ve uygulama hizmeti ile anahtar teslim üreten etkinlik tasarım ve uygulama ajansıdır. Aracısız olarak ses, sahne, ışık ve led ekran kiralama hizmeti kapsamında 7/24 hizmet vermektedir. Düğün-davet organizasyon, kongre organizasyonları, toplantı organizasyonları, konser organizasyonları, sanatçı temin gibi ihtiyaç duyabileceğiniz her alanda aracısız olarak profesyonel çözümler sunmaktadır.

Etkinlik Ajansı

ProEtkinlik tam bir hizmet ajansıdır. Ajans hizmeti dışında kendi malzeme stok gücü ile aracısız olarak teknik prodüksiyon hizmeti vermektedir.  Ankara ses sahne kiralama, ankara led ekran, ses sahne ışık sistemleri gibi başlıca bütün teknik prodüksiyon ihtiyaçlarınızı aracısız olarak karşılamaktadır. Ankara merkezli tüm Türkiye’ye tasarım ve uygulama konusunda hizmet vermektedir. Teknik prodüksiyon ve tasarım kapsamında yaptığı başlıca uygulamalar;

Sahne dekor tasarımı ve uygulama,

Etkinlik planlama ve uygulama,

Basılı materyal tasarım ve uygulama,

Sanatçı temin,

Profesyonel ses sahne ve ışık sistemi kiralama,

Led ekran kiralama,

Watchout sistemleri,

Kongre ve toplantı organizasyonu,

Düğün, davet organizasyonları gibi başlıca bütün etkinlikler için profesyonel anahtar teslim uygulamalar yapmaktadır. Firma onlarca referans çalışmaya imza atmış ve tümünü sorunsuz olarak gerçekleştirmiştir. Web adresi üzerinden referans çalışmalarına bakabilirsiniz. ProEtkinlik ekibi uzun yıllar sektör içerisinde farklı projelerde görev almış deneyimli ve çözüm odaklı çözümler sunan ekip üyelerinden oluşmaktadır. tasarım dan uygulama ya kadar etkinliğiniz için 7/24 çalışan profesyonel bir kadroya sahiptir.

proetkinlik, ankara led ekran, ankara ses sahne, etkinlik ajansı

Ankara merkezli olarak ankara ses sahne kirala, ankara led ekran, ankara led ekran kirala, ankara ses ışık kirala gibi bütün ihtiyaçlar için çözümler üretmektedir. İletişime geçerek talebiniz doğrultusunda yapılacak alan keşif aşamasından sonra kurulacak sistemler ile ilgili bilgiler verilerek belirlenen tarihte uygulamasını gerçekleştirmektedir.  ProEtkinlik teknik prodüksiyon ve tasarım ajansı olması sebebi ile A’ dan Z’ ye bütün ihtiyaçlarınız için aracısız olarak çözümler sunuyor ve uyguluyor. Yapmanız gereken tek şey iletişime geçmek.

Web adresi: www.proetkinlik.com

 

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: