Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı Next Level Kat: 4 Çankaya/ANKARA
trende

Led Ekran Satış

Led Ekran Satış

Led ekran satış ve kiralama konusunda profesyonel hizmet veriyoruz. İç ve dış mekan projeleriniz ve organizasyonlarınız için yüksek kalite led ekran ürünler sunuyoruz. Satışını ve kiralamasını yaptığımız tüm ürünler yüksek kaliteli led ekran kiralama ve satış ürünleridir.

Led Ekran Satış Neleri Kapsar

Satış hizmeti keşif aşamasından uygulama aşamasına kadar tüm detayları barındırır. Led ekran satış hizmeti öncesi profesyonel ekibimiz tarafından keşif yapılarak, uygulanması gereken ürünler konusunda sizlere çözümler sunar. Sonraki aşama da ise uygulanmasını istediğiniz ürünün üretimini yapıyor ve belirlenen tarihte montajını gerçekleştiriyoruz. Firmamız tarafından satışı yapılan tüm ürünler garanti altındadır. Bununla birlikte 7/24 destek sağlamaktayız. Olası teknik ve yazılımsal problemlerde bizlere daime ulaşabilirsiniz.

Bununla birlikte uygulama sonrası kullanım ve bakım konusunda sorumlu kişiye eğitim verilerek, uygulanan led ekran ürününün uzun vade kullanılması amaçlanır. Çünkü led ekran satış hizmeti sonrası dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır. Bunların dışında satış hizmeti sonrası dilediğiniz her konuda sizlere kesintisiz destek sağlıyoruz.

Led Ekran Kiralama Hizmeti Neleri Kapsar

Led ekran kiralama hizmeti ile birlikte uygulama öncesi keşif yapılarak uygulanmanız gereken detaylar konusunda bilgiler veriyoruz. Başka bir deyişle doğru ürün kullanımı hedef kitleniz açısından önem arz etmektedir. Çünkü izleme mesafesi, uygulama yapılması planlanan mekan ürün seçimi konusunda farklılık göstermektedir. Böylelikle aklıda kalıcı ve dikkat çekici sunumlar için doğru ürün kullanılması kaçınılmazdır. Led ekran kirala hizmeti süresince profesyonel ve deneyimli ekibimiz daime sizlere kesintisiz hizmet vermektedir. Uygulama sonrası olası arızalara karşı tüm ürünler uygulama yapılan mekana yedekli olarak getirilir.

Uygulama sonrası son olarak sizler ile paylaşacağımız formatlar da ve çözünürlükte tüm görüntüleri sorunsuz olarak hedef kitlenize sunuyoruz. Malzeme parkımızda bulunan son teknoloji ürünlerimiz ile sizlere her bütçeye uygun hizmet sağlamaktayız. Firmamız led ekran kiralama hizmeti dışında;

ankara ses sistemi kiralama ve ankara sahne kiralama konusunda da sizlere hizmet vermektedir. Kısacası ekran kiralama ve satış, ses sistemi kiralama ve sahne kiralama konusunda bizlerle 7/24 iletişime geçebilirsiniz. Aracısız olarak sizlere 7/24 hizmet vermekteyiz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: