Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı Next Level Kat: 4 Çankaya/ANKARA
trende

İstanbul Led Ekran Kiralama

İstanbul Led Ekran Kiralama

istanbul led ekran olarak istanbul da yapılacak etkinlikleriniz için istanbul led ekran kiralama hizmeti veriyoruz. İstanbul led ekran kiralama hizmeti kapsamında iç ve dış mekan led ekran kiralama ve led ekran satış hizmetini aracısız olarak sizlere sunuyoruz. Etkinlikleriniz için etkinliğinize özel iç ve dış mekan led ekran kiralama hizmeti için son teknoloji indoor / outdoor led ekran ürünlerimizi sizlere sunuyoruz.

İstanbul Led Ekran Kiralama İçin Ne Yapmam Gerek ?

Yapılması planlanan etkinliğiniz öncesi istanbul led ekran kiralama iletişim adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Görüşme sonrası etkinlik alanı için alternatifli uygun led ekran kiralama modelleri size sunulur ve uygulanması istenilen tarihte uygulanır. Led ekran kiralama hizmeti süresince kurulum ve kullanım profesyonel ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Led ekran kiralama hizmeti içerisinde etkinliğiniz için her ebat da ve her mekana uygulanabilir portatif led ekran ürünlerimiz için hizmet vermekteyiz.

istanbul led ekran kiralama

İÇ MEKAN LED EKRAN KİRALAMA

Kapalı mekanda yapılacak etkinlikleriniz için iç mekan led ekran kiralama hizmeti alındığı taktirde kurulacak ebata ve modele göre uhd ve hd görüntü kalitesinde görüntü almak mümkün. İç mekan led ekran modelleri dış mekan led ekran modellerine göre daha yoğun pixel, daha sık refresh rate ve daha görüntü kalitesi daha iyidir.

istanbul led ekran

DIŞ MEKAN LED EKRAN KİRALAMA

Dış mekanda yapılacak organizasyonlarınız için dış mekan led ekran kiralama, outdoor led ekran kiralama hizmetini sizlere aracısız olarak sunuyoruz. İstanbıl dış mekan led ekran kiralama hizmeti için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Dış mekan led ekran kiralama modellerini, iç mekan led ekran kiralama modellerinden ayıran başlıca özellikler;

Daha kuvvetli ışık gücüne sahip olması, yağmur, kar ve güneş ışığı gibi doğal etmenlere karşı üretilmiş olmasıdır. Led ekran kiralama hizmetini sizlere aracısız olarka uygun fiyat led ekran kiralama kapsamında sunuyoruz. Her etkinlik ve projeye uygun led ekran kiralama ürünlerimiz ile çözüm odaklı sonuçlar üretiyoruz. Portatif ve ince panel ürünlerimiz sayesinde her ebat da ve her etkinlik alanına uygun led ekran ürünlerimizi sizlere sunuyoruz. Etkinliğiniz için led ekran kiralama hizmetini ihtiyacınız var ise mutlaka bizimle iletişime geçin.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: