Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı Next Level Kat: 4 Çankaya/ANKARA
trende

İstanbul Ses Sistemi Kiralama

İstanbul Ses Sistemi Kiralama

İstanbul Ses Sistemi Kiralama

İstanbul da yapılacak etkinlikleriniz için istanbul ses sistemi kiralama hizmeti veriyoruz. Profesyonel ses, sahne, ışık ve led ekran kiralama ürünlerimiz ile sizlere anahtar teslim uygulamalar sunuyoruz. Son teknoloji ürünlerimiz ile etkinliğinize özel çözümler sunuyoruz. İç ve dış mekan etkinlikler için mekana özel sistemler ile hedef kitlenize unutulmaz anlar yaşatmanız konusunda profesyonel çözümler sunuyor ve uyguluyoruz. Deneyimli ve profesyonel ekibimiz ile program öncesi ve sonrası daima yanınızdayız.

İstanbul organizasyon olarak her türlü etkinlik için profesyonel uygulamalar yapıyoruz. Peki nedir bu profesyonel uygulamalar;

  • Ses sistemi kiralama,
  • Işık sistemi kiralama,
  • Havai fişek gösterileri,
  • Led ekran kiralama,
  • Kongre sistemleri,
  • Toplantı sistemleri,

gibi başlıca bütün ihtiyaçlarınız için sizlere aracısız olarak hizmet vermekteyiz.

istanbul ses sistemi

Led ekran kiralama hizmeti neleri kapsar ?

İstanbul led ekran kiralama hizmeti için sizlere iç ve dış mekan olmak üzere alternatif ürünler ile hizmet veriyoruz. İstanbul merkezli olmak üzere istanbul led ekran kiralama hizmeti için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Etkinlik ve proje öncesi yapılacak 3D projelendirme aşamasında kurulum öncesi sizlere kurulacak sistemler hakkında detaylı bilgiler vermekteyiz. Uygulanacak led ekran kiralama hizmeti için alternatifli ürün grupları ile her türlü bütçeye uygun kiralama hizmeti vermekteyiz. Deneyimli ve profesyonel ekibimiz ile program öncesi belirlenen tarihte kurulum yapılarak provaya 1 (bir) gün önceden bütün sistemleri hazır hale getiriyoruz. Program sonrası için kullanım ve söküm işlemi yine ekibimiz tarafından yapılmaktadır.

istanbul ses sistemi

Sahne Kiralama Hizmeti

İstanbul sahne kiralama hizmeti için her ebatda ve yükseklikte podyum kiralama, sahne kiralama hizmeti vermekteyiz. Etkinlik içeriğine göre ve alana göre her ebatda ve yükseklikte kurulum sağlanabilir. Sahne üzeri ve etrafı istenilen renkte ve malzeme ile kapatmak mümkün. İç ve dış mekan etkinlikleriniz için içeriğe özel podyum kiralama hizmeti veriyoruz. Detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Etkinlik ve organizasyonlarınız için istanbul ses ışık kiralama ve diğer bütün ihtiyaçlarınız için sizlere son teknoloji ürünlerimiz ile anahtar telsim uygulamalar yapmaktayız. Profesoynel hizmetlerimiz ve detayları için web sayfamızı ziyaret edebilir ya da bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: