Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı Next Level Kat: 4 Çankaya/ANKARA
trende

Ankara Led Ekran

Ankara Led Ekran

ankara led ekran kirala, led ekran

Ankara Led Ekran

Ankara led ekran kirala, led ekran olarak Ankara da yapılacak olan bütün etkinlik ve organizasyonlarınız için her ebatta led ekranımız mevcuttur. İster açık hava ister kapalı mekan organizasyonları olsun ihtiyacınıza yönelik profesyonel led ekranlarımız ile hizmetinizdeyiz. Led ekran kiralarken dikkat edilecek bazı hususlar vardı bu yazımızda başlıca bu hususları da anlatmak istiyoruz. Dikkat edilmesi gereken ilk husus ekran ile izleyici arasındaki mesafedir. Ne kadar mesafeden ne kadar ebatta bir ekrandan kaç piksel aralığına sahip bir ekrandan ne kadar verim alınabilir? biz bu konuda sizlere yardımcı oluyor ve organizasyonunuz için uygun ebatı ve yeterli piksel aralığındaki ekran kurulumunu sağlıyoruz.

Gelen bazı sorular üzerine açık hava (outdoor) led ekran lardan bahsedelim.

Outdoor led ekranlar güneş, yağmur, toz, buz, kar gibi etmenlerden etkilenmeden açık hava organizasyonlarında sorunsuzca çalışabilir. Sizde eğer açık hava organizasyonlarınız için dış mekan led ekran, outdoor led ekran arıyorsanız doğru yerdesiniz. Ankara da yapılacak bütün organizasyonlarınız için 7/24 iletişim adresinden bizimle iletişim kurabilirsiniz. Ankara led ekran kiralama ihtiyaçlarınız için doğru malzeme, doğru kurulum prensibini benimsedik.

Ankara led ekran kirala hangi etkinlikler için uygundur ?

  • Toplantı ve Kongre organizasyonları,
  • Konserler,
  • Okul yıl sonu ve özel etkinlikleri,
  • Oyun konsolları için dev ekran, led ekran kurulum
  • Fuar ve Ürün tanıtım ihtiyaçlarınız için yüksek çözünürlükte led ekran kurulumu,
  • Düğün ve özel günleriniz için led ekran kurulumu,

gibi bir çok alanda Ankara led ekran kirala, led ekran kirala kullanabilirsiniz. Led ekran üzerinden kamera görüntüsü, bilgisayar görüntüsü, oyun konsollarının görüntüsü, Apple TV v.s. görüntü aktarımları sorunsuz şekilde yapılmaktadır. Led Ekran üzerinden hazırladığınız her formatta görüntüyü sorunsuz ve akıcı bir şekilde yayınlıyoruz. Global formatlar dışında gelen görüntü formatlarını kurulumu ve çalıştırmayı gerçekleştiren ekip arkadaşlarımız convert yapmaktadır. Bu sebeple herhangi bir format ya da uzantıda özellikle video hazırlatmanıza gerek yok.

Günümüzde led ekran terimi dev ekran, büyük ekran gibi terimler ile aranmakta. Bu terimlerin doğrusu led ekran dır. Siz de ankara led ekran kiralamak istiyorsanız doğru adrestesiniz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: