Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı Next Level Kat: 4 Çankaya/ANKARA
trende

Led Ekran Kiralama Hizmeti

Led Ekran Kiralama Hizmeti

Led ekran kiralama hizmeti için sizlere son teknoloji ürünler ile 7/24 hizmet sunmaktayız. Firmamız malzeme parkında bulunan led ekran kiralama ürünleri ile hizmet veriyoruz. Son teknoloji ankara led ekran kiralama ürünleri ile aracısız olarak hizmet sunmaktayız.

Etkinliğiniz ister dış mekan da olsun ister iç mekanda olsun sizlere her türlü organizasyon için hizmet sunmaktayız. Ayrıca firmamız organizasyonlarınız için ankara sahne kiralama hizmeti de sunmaktadır. Bununla birlikte malzeme parkımızda bulunan her ebat da ve yükseklikte ankara sahne kiralama hizmeti olarak aracısız hizmet sunuyoruz. Ayrıca profesyonel ve deneyimli ekibimiz ile organizasyonunuz için kesintisiz hizmet sunuyoruz.

Led Ekran Kirala Hizmeti Neleri Kapsar ?

Led ekran kiralama hizmeti istenilen tüm ebatlar da ve çözünürlükte led ekran kiralama hizmetini sağlamaktadır. Ayrıca organizasyon içeriğiniz ne olursa olsun sizlere aracısız ve kesintisiz hizmet sağlıyoruz. Malzeme parkımızda her etkinliğe özel ürünler ile özel hizmet sağlamaktayız. Organizasyonunuz için;

Ankara fuar led ekran kiralama, ankara toplantı led ekran kirala, ayaklı led ekran kirala ya da dev ekran kirala gibi tüm ihtiyaçlar için çözüm sunuyoruz. Ayrıca firmamız deneyimli ekibi ile birlikte etkinlik öncesi gerekli durumlarda; Keşif yaparak uygulanması gereken ürünler ile ilgili sizlere bilgi sunmaktadır. Bununla birlikte ankara led ekran kirala hizmeti aynı zaman da kullanıcı ve uygulama hizmetini de kapsamaktadır.

Firmamız led ekran uygulamalarına yerden kurulum, truss sistemi kurulum ve vinç kurulum şeklinde gerçekleştirebilir. Bu durum tamamen etkinliğin yapılacağı alana göre farklılık gösterebilir. Ayrıca etkinliğiniz için dev ekran kiralama hizmetini de sizlere sağlamaktayız. Bununla birlikte projeksiyon kiralama, lcd ekran kiralama gibi tüm görüntü sistemleri konusunda aracısız hizmet sunuyoruz.

ankara led ekran kirala

Kiralama Fiyatları Nelerdir ?

Led ekran kiralama fiyatları etkinlik içeriğine, tarihine fve gününe göre farklılık göstermektedir. Ayrıca led ekran kiralama hizmeti 1 (bir) den fazla günler için de uygundur. Ayrıca firmamız led ekran satış hizmeti de sunmaktadır. İhtiyaçlarınız doğrultusunda bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bütün bunlar ve daha fazlası için 7/24 kesintisiz hizmetinizdeyiz. Web sitemizde bulunan iletişim adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: