Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı Next Level Kat: 4 Çankaya/ANKARA
trende

Led Ekran Kiralama

Led Ekran Kiralama

Led ekran kiralama hizmeti günümüzde organizasyonlar için vazgeçilmezdir. İç ve dış mekan etkinliklerde misafirlerinize sunum ve gösterim yapmanız için istenilen her ebat da ekran kiralama hizmeti alarak bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Firmamız bünyesinde bulunan indoor led ekran ve outdoor led ekran ürünleri ile sizlere aracısız olarak hizmet veriyoruz. Organizasyon içeriğinize göre ister iç mekan led ekran ister dış mekan led ekran ürünlerimiz ile dilediğiniz ebatlarda kurulum gerçekleştirebiliyoruz. Led ekran kiralama hizmeti için yalnızca Ankara led ekran kirala olarak değil tüm Türkiye’ye aracısız olarak hizmet veriyoruz. Firmamızın bünyesinde bulunan ekran kiralama ürünleri her dönem sizler için son teknoloji ürünler ile güncelliyoruz.

Led Ekran Kiralama Hizmeti Nedir ? Neleri Kapsar ?

Ekran kiralama hizmeti aldığınız zaman sizlere uygun led ekran ürünlerini sunuyoruz. Etkinliğiniz için uygun olabilecek ürünler ve ebatlar ile size sunum yapıyor ve sizin uygun gördüğünüz ürünü dilediğiniz tarihte uyguluyoruz. Ekran kiralama hizmeti aldığınız süreç içerisinde deneyimli ve profesyonel ekibimiz sizler için kurulumdan söküm anına kadar her konuda sizlere destek olmaktadır.

Ekran kiralama hizmeti için müşterimizin yapması gereken teken şey sunumu yapılacak görüntülerin hazırlanmasıdır. Kurulacak led ekran ebadına göre sizlere verilen çözünürlükte görüntü hazırlamanız gerekmektedir. Hazırlanacak görüntülerin formatı “.mp4, .mov gibi uluslar arası formatlarda mümkün ise H264 codec ile hazırlanması gerekmektedir. Hazırlanan görüntüler led ekran kirala süresince kurulumunun ardından deneyimli ekibimiz tarafından kontrol edilerek bir aksaklık olması durumunda etkinlik esnasında en uygun şekilde gösterilmektedir. Uygunsuz oluşturulan video formatlarında convert işlemi hızlı bir şekilde geçekleştirilebilir fakat istenmeyen durumunda ses kalitesini ya da görüntü kalitesi düşebilir. Bu sebeple etkinlikten bir gün önce testinin yapılması daha uygundur.

Sizler için yalnızca ekran kiralama hizmeti değil aynı zaman da sahne kiralama, ankara ses ışık kiralama konusunda da aracısız olarak hizmet veriyoruz. Organizasyonlarınız için anahtar teslim tüm uygulamalar için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Organizasyonunuz için keşif aşamasından projelendirme aşamasına kadar dilediğiniz şekilde içerikler oluşturuyoruz. Hepsi ve daha fazlası için iletişim sayfasında bulunan bilgilerden bizlere ulaşabilirsiniz. Ayrıca led ekran satış ihtiyaçlarınız için linki kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: