Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı Next Level Kat: 4 Çankaya/ANKARA
trende

Led Ekran Kiralama Nedir

Led Ekran Kiralama Nedir

Led ekran kiralama nedir, neleri kapsar ? Led ekran kiralama nedir ? bütün bunlar ve daha fazlasına bu içerikten ulaşabilirsiniz.

Ancak doğru kurulan dev ekran üzerinden müşterilerinize istediğiniz içeriği sunabilirsiniz. Sunum yapacağınız videonun çözünürlüğünü 1024×768 varsayalım. Sizin etkinliğiniz için 4K bir ekran kurdurmanız videonuzun daha yüksek çözünürlükte olacağı anlamına gelmiyor. Yani sunumunu yapacağınız görsel ile ekranın orantılı olması gerekmektedir. Bu detaya dikkat ederek led ekran kiralama hizmetini ihtiyacınıza göre boyutlandırabilirsiniz.

Led Ekran Kiralama Hizmeti Nedir

Led Ekran Kiralama Hizmeti Nedir, Neleri Kapsar ?

Organizasyonunuz için anahtar teslim uygulamalar yapıyoruz. Bu doğrultuda nakliye, kurulum ve kullanım hizmetini anahtar teslim olarak sunuyoruz sizlere. Bunun yanısıra dikkat etmeniz gereken tek şey anlaşma aşamasında doğru hizmeti almak.

Sizlere led ekran kiralama hizmeti süresince 7/24 hizmet vermekteyiz. Ancak firma olarak diğer firmalardan bizi ayraın özelliğimiz olan kurulum aşamasından etkinlik aşamasına kadar çözüm odaklı sonuçlar sunuyor olmamız.

Etkinliğiniz için uygun led ekran hizmeti için sizlere alternatifli olarak uygulamalar ve ebatları hakkında bilgi veriyor ve sizlere sunuyoruz.

Fakat malzeme parkımızda bulunan iç ve dış mekan led ekran modelleri ile etkinlik içeriğinize özel çözümler sunuyoruz. Firmamız bünyesinde ayrıca Ankara ses sistemi kiralama ve sahne kiralama konusunda da sizlere hizmet vermekteyiz. Bunun yanısıra sizler için etkinlik öncesi keşif yaparak etkinliğiniz için gerekli teknik prodüksiyon konusunda bilgi veriyor ve uygulanabilir sistemler hakkında sunumlar yapıyoruz. İlgili sunum sonrası dilediğiniz zaman uygulama aşamasına geçiyoruz. Sizler ile görüştüğümüz şekilde teknik prodüksiyon uygulamasını yapıyor ve etkinliğiniz için hazır hale getiriyoruz.

Dev Ekran Kiralama Hizmeti

Led ekran kiralama hizmetini dev ekran kiralama hizmeti olarak tanımlıyorsanız aradığınız hizmet led ekran kiralama hizmetidir. Etkinlikleriniz için panellerden oluşan ve bu panellerin birleşmesi ile dev ekran haline gelen hizmetin doğru adı led ekran kiralama hizmetidir. Bu sebeple aradığınız hizmeti doğru nitelendirmek önem arz etmektedir. Organizasyonunuz için gerekli büyüklükteki led ekran kiralama hizmetini aracısız olarak firmamızdan temin edebilirsiniz. Ankara led ekran satış ve led ekran kiralama konusunda sizlere hizmet veriyoruz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: