Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı Next Level Kat: 4 Çankaya/ANKARA
trende

Antalya Led Ekran Kirala

Antalya Led Ekran Kirala

Antalya Led Ekran Kiralama

antalya led ekran kirala olarak firmamız antalya led ekran kiralama konusunda sizlere aracısız olarak hizmet vermektedir. Antalya led ekran kiralama konusunda etkinlik içeriğinize özel iç ve dış mekan led ekran kiralama ürünlerimiz ile hizmet veriyoruz. Led ekran kiralama hizmet detaylarımız etkinlik içeriğinize göre değişmektedir. Standart etkinlikler için etkinlik alanında kurulum yapılacak bölge ve tarihe göre 1 (bir) gün önceden kurulum sağlanarak program öncesi provaya hazır hale getirilir.

İç mekan led ekran kiralama

Kapalı mekanda yapılacak etkinlikleriniz için 1mm led ekran kiralama, 2mm led ekran kiralama, 3mm led ekran kiralama ve videowall kiralama gibi görüntü sistemi kiralama konusunda deneyimli ekibimiz ile 7/24  hizmeti veriyoruz. İç mekan led ekran ürünleri dış mekan led ekran ürünlerine göre daha yüksek çözünürlüklü, yineleme hızı yüksek ve renk skalası daha net dir. Bu yüzden iç mekan ürünlerimiz dış mekan led ekran kiralama ürünlerinden farklıdır.

Dış mekan led ekran kiralama

Dış mekan da yapılacak led ekran ürünleri yağmur, kar ve güneş parlaklığına karşı daha aktif durumdadır. Dış mekan led ekran kiralama ürünleri içe mekan led ekran kiralama ürünlerine göre daha parlaktır. Malzeme parkımızda bulunan 3mm dış mekan led ekran kirala, 4mm dış mekan led ekran kiralama ve dış mekan led ekran kiralama ürünlerimizi ile sizlere her türlü hava koşulunda kesintisiz hizmet veriyoruz.

antalya led ekran kirala

Led ekran da hangi görüntüleri verebiliriz ?

Uluslar arası bütün girişleri prosessöre girerek her türlü görüntü çıkışı yapabilmekteyiz. Bilgisayar ortamında oynatılabilecek ya da hdmi, vga, dvi, sdi, v1-v2 (kompozit) çıkışlar aracılığı ile hedef kitlenize istenilen her türlü görüntü aktarımı yapılabilir. Led ekran ürünleri genel de internet üzerinden “dev ekran” ya da “dev ekran kirala” olarak ta aratılmaktadır. Eğer sizde etkinlikleriniz için dev ekran kiralamak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Etkinlikleriniz için etkinlik içeriğinize özel ürünler ile hizmet veriyoruz. Firma olarak yalnızca antalya led ekran kirala olarak değil aynı zaman da istanbul led ekran kirala, ankara led ekran kirala olarak ta hizmet vermekteyiz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: