Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı Next Level Kat: 4 Çankaya/ANKARA
trende

Led Ekran Kiralama Kapsamı

Led Ekran Kiralama Kapsamı

Led Ekran Kiralama Kapsamı

ankara kiralık led, uygun fiyat led ekran, led ekran kiralama olarak Led ekran kiralama hizmeti aldığınız zaman kurulacak ebat ve mekana göre bir gün önceden provaya hazır edilecek şekilde bütün kurulumlar tamamlanır. Led ekran kiralama hizmeti talep eden müşterilerimiz için kurulacak mekana ve ihtiyaca göre model önerisinde bulunuyor ve uyguluyoruz. Led ekran kiralama hizmetinizi dilediğiniz gün kadar talep edebilirsiniz, belirli bir sınırı yoktur. Kiralama hizmeti süresince profesyonel ekibimiz tarafından kontrolü sağlanacak ve ihtiyaçlarınız için hızlı yanıtlar alacaksınız. Etkinlik süresince led ekran ile ilgili bir sıkıntı oluşmaması adına bütün sinyal, elektrik alt yapısını yedekli olarak hazırlıyor ve kullandığımız bütün kontrol yazılımlarını lisanslı olarak kullanıyoruz.

Led ekran kiralama fiyatı, led ekran kiralama?

Led ekran kiralama hizmeti için kurulacak metre kare (m2) cinsinden hesaplanarak fiyat verilir. İhtiyacınız doğrultusunda belirlediğiniz ebatı bize bildirip bu konu hakkında fiyat alabilirsiniz. Bunun için iletişim sayfasından bizlere ulaşabilirsiniz. Ankara led ekran kirala ekibi olarak uygun fiyat politikası ile kaliteli hizmet anlayışımızı kesintisiz olarak sürdürmekteyiz.

Dış mekan led ekran yağmur da çalışır mı?

Led ekran kiralamak isteyen bazı müşterilerimiz sıkça sorulan bu sorunun cevabını bu yazımızda vermek istiyoruz. Outdoor yani dış mekan led ekran kiralama hizmeti alan müşterilerimiz uygulanacak led ekran outdoor/dış mekan ürünü olduğu için yüksek parlaklık değerine sahip, yağmur, kar, toz gibi durumlara karşı dayanıklıdır. Bu sebeple dışarıda oluşabilecek her türlü hava şartına karşılık kesintisiz çalışır.

Kiraladığınız ürün ile ilgili kurulum-söküm ve kullanım işlemi profesyonel ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Sizin yapmanız gerek sadece etkinliğiniz için led ekran kiralama talebinde bulunmak. Kurulan iç ve dış mekan led ekran ürünlerinde istenilen her türlü format da görüntü aktarımı sorunsuz olarak yapılabilir. Bu konu ile ilgili dikkat edilecek şey standart format dışı görüntü oluşturmamak. Kurulacak ekran ebatı ve piksel aralığı ile ilgili piksel çözünürlüğü tarafınız la paylaşılarak min. görüntü/video formatı sizlere bildirilir. Bu sayede getirilen görüntüler %100 ekrana tam oturacak şekilde gösterimi sağlanır. Ankara led ekran kirala ekibi olarak Ankara merkezli tüm Türkiye’ye hizmet vermekteyiz.

ankara kiralık led, uygun fiyat led ekran, led ekran kiralama

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: